1. cari tempat kursus menjahit

2. belajar Corel Draw, khususnya cara untuk ngewarnain desain pakaian

3. mulai berburu kain untuk desain-desain yang udah ada. TIME TO ACT.

SEMANGAAAAAAAAAAAAAAAAAADH

belum pernah ngelamar kerja, jadi ga tau caranya. jadi ga ngerti.

ceritanya baru ngeliat lowker sebagai designer lepas di sebuah usaha apparel yang baru dirintis, orang Malang sih. pengen nyoba kemampuan diri aja, siapa tau bisa. siapa tahu keterima. pengen nantang diri. karena kalo ga begini, kemampuan juga ga bakal meningkat-ningkat.

TAPI NERPES BANGET PADAHAL BIKIN CV AJA BELOM.

DAMN AKU JATUH CINTA PADA MINWOO. MATI-MATIAN.

Walau tadi malam ngefangirling Kangjun sama Kak Tika, yakalik tapi kalo dipikir-pikir asikan punya pria (heyaah!) kayak Minwoo disamping kita kali yak (plak). I’m not especially interested in a quiet person, cuma emang pernah mikir untuk menyeimbangkan saya yang (kelihatannya) cerewet, saya harus berpasangan dengan orang yang rada diam. Tapi kalo dipikir lagi, enggaaa. It would be more fun to have a humorous-talkative-man beside you kayak sifatnya Minwoo (entah Minwoo aktor atau om-om dari SHINHWA huhu). karena aslinya saya adalah orang yang aslinya…ya begitu. Kalau saya bilang saya sebenarnya rada diam dan sering suka menyendiri, will people believe me? Not sure, karena didunia nyata saya kelihatan hepih selaluh.

Huft, ga tau deh. Apa karena pria berumur 26 tahun emang jauh lebih menarik dibanding pria seumuran atau emang saya sukanya ama yang jauh lebih tua (ya sama aja). Mungkin karena saya sukanya ama orang yang jauh lebih dewasa dan bisa mimpin saya (I tend to lead people huft).  Ada lagi yang saya suka dari nonton Roommate, Minwoo orangnya terus terang dan saya senang ituuuh aaargh. Saya sendiri tipe orang yang bakal mendam apapun didalam hati, walaupun sebenarnya saya lagi marah besar. It would be really good if there is someone who’d ask me “what’s wrong? I saw you blablabla so tell me.” Kalo ada orang yang kayak gitu, saya bakal peluk-peluk sambil nangis terus sambil curhat dah (halah).

Aku orang yang sangat bisa mengendalikan emosiku, aku tenang menghadapi sebagian besar situasi genting yang aku hadapi, up to the point where I think I’m too patient so I can’t express myself well. Karena itu rasanya asik aja ketemu orang yang bisa mengekspresikan isi hatinya dengan blak-blakkan.

Kalo umur segini aja udah tertarik ama orang berumur 26-33 tahun, kalo saya maunya nikah umur 25, apa saya bakal tertarik sama orang berumur 31-38 tahun. JEDAR.

so the little girl went home.

i dont wanna bad-mouthing her but somehow it feels difficult not to say something bad about someone you dont really like.

well, she comes from a very different background family which my mom found out quite hard to handle. fyi, my mom really hates someone who has no manner and i think my mom finally gave up. it was only around been a month though.

i’ve told her that she should take a younger one, like 4 or 5 years old child whose still has a very-innocent-behavior so she could handle him/her.

as for myself, i dont really have opinion about her. honestly i was thinking that she was only another guest so i dont really mind. i tried my best to give her advices (which made her asking me “have you gotten married and where is your child) and not to scold her. well, thanks to Hello Baby. scolding a little child won’t help you, instead of yelling at him/her, you must talk to her/him so they would understand what you really mean.

the problem is, she doesnt seem understand. she behaves like a 3 years old instead of 7. is it because his dad ever hit her in the head? LIKE EXCUSE ME HITTING A LITTLE CHILD IN THE HEAD?! and two days ago my mom brought her to the hospital to check her (because she keeps coughing we were afraid she got something with her lungs) and she found out that she is underweight. she is like…only 13 kg.

so the father picked her up yesterday night. dad and mom had different opinion. dad thought it would be good if she went home so she could babysitting her brother and her father looked relieved having his daughter again while my mom thought the father didnt look happy at all to receive his daughter back.

oh, i dont know. this kind of problem actually kind of difficult to comprehend. i think i need to re-think about adopt a child once i become an independent and have a job.

womensweardaily:

Mattel Launching Limited-Edition

Barbie Lagerfeld Doll

Karl Lagerfeld’s latest collaboration involves what must be the world’s smallest pair of fingerless gloves. They’re to fit the dainty hands of Barbie Lagerfeld, a limited-edition doll being launched this fall by American toy giant Mattel Inc. and the iconic, Paris-based designer. For More

do you think i could wear something like this? xD

did my skin change from oily-combination into normal skin? i can’t feel the usual-oily-skin on my skin and this feels….bizarre.